Vali Azizoğlu'ndan şehit ailesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Azizoğlundan şehit ailesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 19:08

Vali Azizoğlu'ndan şehit ailesine ziyaret

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- VALİ Seyfettin Azizoğlu, 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişiminde şehit düşen Oğuzhan Yaşar'ın ailesini ziyaret etti.

Beraberinde eşi Nilgün Azizoğlu, Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci, eşi Mediha Dereci, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ve eşi Nadire Çelik, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Cemil İlbaş ve eşi Hatice İlbaş ile birlikte Şenkaya İlçesine bağlı Yaymeşe Mahallesine giden Vali Seyfettin Azizoğlu burada Şehit Oğuzhan Yaşar'ın ailesiyle bir araya geldi. Hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı külliyesi önünde ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 3 Ağustos günü şehit olan Oğuzhan Yaşar'ın babası Ahmet Yaşar, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi. Vali Azizoğlu ve beraberindekiler daha sonra Şehit Oğuzhan Yaşar'ın Türk Bayraklarıyla donatılmış kabrini ziyaret ettiler. Vali Azizoğlu, ziyaretle ilgili olarak özetle şunları söyledi:

"Oğuzhan kardeşimiz 15 Temmuz gecesi kimseden herhangi bir talimat almadı. O, kendi atalarından aldığı ruhla, kendi vicdanı ve göğsünde taşıdığı imanla vatanının tehlikede olduğunu hissetti ve o hisle harekete geçti. Tarihi, şanlı kahramanlıklarla dolu milletimiz 15 Temmuz gecesi tek vücut olarak devletine ve vatanına karşı yapılan hain oyunu bozdu. Bu bize şunu gösteriyor. Her kim bu memleket üzerinde oyun oynamaya yeltenirse bu millet o oyunu bozacak güçtedir.Bu haince oyunları oynayanlar bunu görünce artık sinsice planlarının tutmayacağını bir kere daha anladılar. Biz bundan sonra ileriye bakıp memleketimizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için hep beraber çok çalışacağız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!