Vali Azizoğlu'ndan Bulutlar'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Azizoğlundan Bulutlara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 15:06

Vali Azizoğlu'ndan Bulutlar'a ziyaret

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı ziyaret etti. Başkan Bulutlar, Vali Azizoğlu’na Palandöken ilçe genelinde yaptığı çalışmaları ve yatırımları anlattı.



Erzurum’a geldiği günden itibaren yoğun bir çalışma dönemi yaşadıklarını belirten Vali Azizoğlu, bu nedenle merkez belediyelere ziyarette aksama yaşandığını söyledi. Vali Azizoğlu, "Palandöken ilçesinde güzel yatırımlar yapıldığını görmek Vali olarak beni çok mutlu etmiştir. Yeni hizmet binası, ilçe emniyet müdürlüğü, birincisi faaliyetlerine devam eden kültür merkezi ve spor kompleksinden sonra ikinci kültür merkezi ve yeni nikah sarayın çalışmaları ilçemiz de tüm hızıyla devam etmekte. Palandöken ilçesi caddesi, sokağı yerleşim planı düzenli ve sorunsuz bir şekil de görmek bizleri mutlu ediyor" diye konuştu



Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Vali Seyfettin Azizoğlu’nun ziyaretinden duduğu memnuniyetini dile getirdi. Başkan Bulutlar, Vali Azizoğlu’na günün anısına Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde kurulan yeni sanat atölyesinde yapılan Oltu taşı tespih hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!