Vali Altıparmak, işçilerin 1 Mayıs'ını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Altıparmak, işçilerin 1 Mayısını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 15:21

Vali Altıparmak, işçilerin 1 Mayıs'ını kutladı

Haberin Devamı

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayıp, işçilerin bayramını kutladı. Altıparmak, "1 Mayıs'ın bir bayram, bir şölen havası içinde geçmesi, kardeşlik ve barış içinde kutlanması ve kutlamaların birlik ve berberlik içinde yapılması ümit ve arzumuzdur" dedi.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesajda, 1 Mayıs'ın dünya çapında birlik ve dayanışma günü olarak tüm işçiler tarafından kutlandığını belirterek, "Türkiye'de ilk kez 1923 yılında resmi olarak kutlanan 1 Mayıs, 2008 yılından itibaren Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir. 1 Mayıs'ın bir bayram bir şölen havası içinde geçmesi, kardeşlik ve barış içinde kutlanması ve kutlamaların birlik ve berberlik içinde yapılması ümit ve arzumuzdur. Bu birlik ve dayanışma ruhu hem Denizli, hem de ülkemizin birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlayacaktır" dedi

Vali Altıparmak mesajında, "Emekleri ve alın terleriyle, ülkemizin ilerlemesinde ve refah düzeyinin yükselmesinde önemli pay sahibi olan tüm çalışanların bu mutlu gününü kutlar, bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eder, kendilerine ve ailelerine sağlıklı bir yaşam dilerim" ifadelerini kullandı.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!