GeriSeyahat Vagon SöyleÅŸileri baÅŸlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Vagon SöyleÅŸileri baÅŸlıyor

Vagon SöyleÅŸileri baÅŸlıyor

Doğan Kitap Kumpanyası 18 Aralık Perşembe günü saat 10:00 Başkent Ekspresi Haydarpaşa Garı’ndan Eskişehir’e doğru yola çıkıyor. Kumpanya kapsamında Yol Söyleşileri, Yöresel Yemek Yarışmaları, Öykü Buluşması gibi renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. Kumpanya yolculuğuna her ay farklı bir ille devam edecek.

Üç gün süren etkinliklerde gidilen her ilin yerel yöneticileri, akademisyenleri, öğrencileri, kadınlarına DoÄŸan Kitapları ve yazarlarıyla tanıştırmak amaçlanıyor. Yazar ve yolcular Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)’nın kumpanyaya özel olarak hazırladığı vagonlarda seyahat edecekler. Yol boyunca yazarlar ve yolcular arasında 'Yol SöyleÅŸileri' düzenlenecek.Â

 

18 Aralık 2003 akşamı Yöresel Yemekler Yarışması, 19 ve 20 Aralık'ta Öykü Buluşması var. Eskişehir'deki etkinlikler Anadolu Üniversitesi, mahalleler ve kent merkezinde yapılacak. Kumpanya kapsamında düzenlenecek etkinliklere Feridun Andaç, Duygu Asena, Başar Başarır, Onur Caymaz, Nedim Gürsel, Sedef Kabaş, Deniz Kavukçuoğlu, Tuna Kiremitçi, Cüneyt Özdemir, Jale Sancak, Sahrap Soysal, Ahmet Ümit katılıyor.

 

 

Kumpanya Ankara, Edirne, Bursa, İzmir, Mersin, Selanik ve Büyükada olmak üzere 2004 Haziran’ına kadar yollarda olacak. Siz de bu yolculukta yazarlarla beraber olmak istiyorsanız, (0216) 337 99 11 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

 

False