'Üzerime ilk toprağı Hatice atsın' notu bırakıp intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Üzerime ilk toprağı Hatice atsın notu bırakıp intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 13:17

'Üzerime ilk toprağı Hatice atsın' notu bırakıp intihar etti

Haberin Devamı

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da kendini iple asarak intihar eden 29 yaşındaki Dursun Doğan, "Sabahı görmezsem üzerime ilk toprağı Hatice atsın" yazılı not bıraktı.
Olay, Kepez ilçesi Baraj Mahallesi 5 bin 934 Sokak'taki tek katlı evde saat 09.00'da meydana geldi. Eşinden ayrıldığı için bir süreden bu yana psikolojik sorunları bulunan Dursun Doğan, bunalıma girdi. Birkaç kez intihar girişiminde bulunan Doğan, mesleği boyacılığı da bırakıp evde ailesiyle birlikte yaşamaya başladı. Sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan kardeşi Erkan Doğan, ağabeyini giriş kapısı üzerindeki yağmurluğa ipte asılı halde buldu. Durumu babasına haber veren Erkan Doğan, ipi keserek ağabeyini kurtarmak istedi. Olayın bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Dursun Doğan'ın öldüğünü belirledi.
VASİYET BIRAKTI
Sinir krizi geçiren ailesi, Dursun Doğan'ın odasında bir deftere yazılı "Vasiyetimdir. Ben eğer bugün sabahı görmezsem üzerime ilk toprağı Hatice atsın. Herkes hakkını helal etsin, ben helal ettim" notunu buldu. Baba Hüseyin Doğan, Hatice adlı kişiyi tanımadıklarını, oğlunun intihara eğilimli olduğunu söyledi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Doğan'ın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!