Uzaylılara büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Uzaylılara büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2015 01:20

Panora AVM’de açılan ‘Dünya Dışı Zeki Yaşam’ gerçeğinin eski çağlardan günümüze kadar olan tarihini, yazılı ve görsel malzemelerle sunan ‘Sirius Ufo’ sergisi, büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

22 Mart’a kadar ziyarete açık kalacak olan Ufo sergisine, cemiyetin önde gelen isimleri de büyük ilgi gösteriyor. Akya Gençler, Aynaz Özlen Özkaşıkçı, Eda Durkan, Ayşe Yıldız ve Nesrin Kılavuz, çocukları Demir, Asia, Elya, Nazlı ve Ağahan’ı Ufo sergisine getiren isimler arasında yer aldı. Yarıyıl tatilini fırsat bilerek sergiyi gezen cemiyetin ünlü isimleri, uzaylıların varlığına dair kanıtlar sunan sergiyi oldukça ilginç buldu.
Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, sergiyle beraber evrende yalnız olmadığımız gerçeğini, bilimsel kanıtlarla Ankaralılara ifade etmek istediklerini söyledi. Türk hava sahasında çok fazla gözlem yapıldığını anlatan Akdoğan, “Türk hava sahasında da çok ciddi gözlemler yapılıyor. Bu gözlemleri de bu sergi de paylaşıyoruz. Eski çağdan günümüze uzanan bilgileri de kronolojik bir sırada bu arşivi sergileyerek halkımızın bilgisine sunuyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!