Uzakdoğu sıçrayışı

Güncelleme Tarihi:

Uzakdoğu sıçrayışı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 01:09

Süper Ligin yeni ekibi Osmanlıspor, Japon futbolcu Seto Takayuki ile anlaştı.

Haberin Devamı

Süper Ligde mücadele edecek olan Osmanlıspor, yabancı transferinde hız kesmezken, son olarak Japon futbolcu Seto Takayuki’yi Başkent’e getirip, uzak doğu açılımı yaptı. Takayuki, 2007 yılından bu yana Romanya Birinci Lig ekiplerinden Astra Giurgiu’da görev yapıyor. Ön libero olarak oynayan 29 yaşındaki Japon futbolcu, Astra Giurgiu takımı ile çıktığı 210 maçta 24 gol atma başarısı gösterdi.
Transfer dönemi başladığından bu yana 6 yabancı oyuncuyu kadrosuna katan ve lisans çıkaran sarı-morlar, 7. oyuncu olarak Japon Takayuki’yi Başkent’e getirirken, 4 kıtadan oyuncuya sahip oldu.
Osmanlıspor, PTT Birinci Ligde mücadele ederken takımda yer bulan; Bakary Soro (30 - Fildişi Sahili doğumlu, Burkina Faso), Tonia Tisdell (23 - Liberya) ve Aminu Oumar (20 - Nijerya), Afrika kıtasını temsil eden oyunculardı. Yeni transferlerden; Pierre Webo (33- Kamerun) ve Papa Ndiaye (25 - Senegal), takımdaki Afrika katısının ağırlığını arttıran isimler oldu. Gabriel Torje (26 - Romanya), Avdija Vrasevic (29 - Bosna Hersek), Tiago Baia Pinto (27 - Portekiz), Avrupa kıtasından, Artur Moraes ise (34 - Brezilya) Güney Amerika kıtasından temsilci olarak, Başkent ekibinde forma giyecek.
Yerli piyasada, Mehmet Güven (T.Konyaspor), Musa Çağıran (K. Karabükspor), Hakan Aslantaş (Gençlerbirliği) ve Ömer Alp Kulga’yı (Boluspor) transfer eden sarı-morlar, ligin lik haftasında, Süper Ligin bir başka yeni ekibi Kayserispor’u yarın sahasında ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!