Uyuşturucudan yargılanan 4 sanığa hapis cezası

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucudan yargılanan 4 sanığa hapis cezası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 17:22

Uyuşturucudan yargılanan 4 sanığa hapis cezası

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesi merkezli 3 ilde geçen yıl aralık ayında düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüphelinin yargılaması tamamlandı. Şüphelilerden 2'si beraat ederken, diğer şüpheliler ise hapisle cezalandırıldı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği, uyuşturucu ticareti yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Geçen yıl aralık ayında takibe alınan 6 şüpheli Alanya, Diyarbakır ve Mersin'deki adreslerinde gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanan 6 şüpheli Alanya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karışına çıktı. Avukatlarının da hazır bulunduğu duruşmada sanıklar suçlamayı kabul etmeyerek, berat talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti N.E. ve U.G.'nin beratına karar verdi. Sanıklardan E.E. 8 yıl 4 ay hapis ve 1000 lira ceza, S.U. 4 yıl 2 ay hapis, S.E. 13 yıl hapis ve 24 bin lira ceza, C.A. da 9 yıl 2 ay hapis ve 16 bin 660 lirayla cezalandırıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!