Uyuşturucu satıcılarının cinayet işlediği mahallede polis operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu satıcılarının cinayet işlediği mahallede polis operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 13:43

Uyuşturucu satıcılarının cinayet işlediği mahallede polis operasyonu

Haberin Devamı

 

 

Çağatay KENARLI/İSTANBUL,(DHA) İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sabah saatlerinde Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde ve Esenler'de uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda 26 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre polis, 4 ay süren fiziki ve teknik takipte Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde uyuşturucu satışının yapıldığını tespit etti. Ardından 25 adrese 300 polisin katılımıyla eş zamanlı baskınlar yapıldı.. Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekipleriyle polis helikopterinin de destek verdiği operasyonlarda 26 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Adreslerde yapılan aramalarda çeşitli miktarda ve farklı türlerde uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

 

FARKLI GRUPLAR


Operasyonun düzenlediği Zafer Mahallesi'nde 2 hafta önce 24 yaşındaki Müzeyyen Telli, uyuşturucu satıcıların tarafından öldürülmüştü. Son operasyonların hedefinde Telli cinayetindeki uyuşturucu satıcıları dışındaki diğer grupların olduğu belirtildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!