Uysal, personeliyle bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Uysal, personeliyle bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 15:27

Uysal, personeliyle bayramlaştı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Deniz Feneri Parkı'nda çalışmalarını sürdüren işçilerle bayramlaşmasında, “Bizimki kuru gürültü değil. Kendi emeğimiz ve üretimimizle insanlarımızın yaşamını değiştiriyor, şehrimizi geliştiriyoruz" dedi.

Muratpaşa Belediyesi'nde pazar günü başlayacak Ramazan bayramı öncesi tüm birimlerinde bayramlaşma heyecanı vardı. Başkan Uysal, başkan yardımcıları İbrahim Cephaneci, Hasan Kaçmaz, Erol İşbilen, Muzaffer Türe ve belediye meclis üyeleri, günün ilk saatlerinde Yeşilova Mahallesi'nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü'nde Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Veteriner İşleri müdürlükleri personeliyle bayramlaştı.

MURATPAŞA'NIN DEĞERLERİ

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, Muratpaşa Belediyesi'nde hem temel hem de sosyal belediyecilik alanında hizmetleriyle gerçek bir destana imza attığını söyledi. Çalışanları “Ellerinize sağlık" diyerek kutlayan Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz süreçte, sadece Muratpaşa'mızda değil Antalya'mızda ve Türkiye'de hizmet nasıl esaslı ele alınır,sorunlar nasıl kökten çözülür, nasıl 'mış' gibi yapılmaz, taklit olmadan hizmetin sahicisi yapılır, nasıl milletin menfaati son kuruşuna korunur, nasıl ülkemiz ve yaşadığımız sokağımız için mücadele edilirin, nasıl kamudan alınmadan kamuya verilir, işte tüm bunların çabasını gösterdik. Bayramı hak ettik. Nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum. Sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun."

YAŞAMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Başkan Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü'ndeki bayramlaşmanın ardından Lara Falez kıyı bandında yapım çalışmaları devan Deniz Feneri Parkı'nda çalışan işçileri ziyaret etti. Önce son aşamaya gelen çalışmaları incelemeyen Başkan Uysal, işçilerle tek tek bayramlaştı. Başkan Uysal, Muratpaşa'da üreten ve icraat yapan bir belediyecilik çalışmasını yerleştirdiklerini belirterek, “Bunu şehrimizin, insanlarımızın ve kendi çocuklarımızın yaşamını kolaylaştırmak adına yapıyoruz. Bizim ki, kuru gürültü değil. Kendi emeğimiz ve üretimimizle insanlarımızın yaşamını değiştiriyor, şehrimizi geliştiriyoruz" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN İLGİ ODAĞI

Başkan Uysal ve beraberindekiler son olarak belediye hizmet binasında görevli personelle bayramlaştı. Başkan Uysal, tüm birimleri tek tek gezip her çalışanın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Diğer yandan Ramazan Bayramı öncesi, Muratpaşa Belediyesi çalışanlarına 941 bin 959 ikramiye ödemesi gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!