Ütso Fidan Dikimini, Gelenek Haline Getirecek

Güncelleme Tarihi:

Ütso Fidan Dikimini, Gelenek Haline Getirecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:24

HIZARBAŞI ALANDAN GENEL FOTOĞRAF

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası(ÜTSO) ile Ünye Orman İşlet Müdürlüğü ortaklaşa olarak "Bir Fidan Projesi" kapsamında fidan dikimi programı gerçekleştirdi.
Ünye’ye bağlı Hızarbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret Odası üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.
Sertifika töreni öncesi konuşma yapan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, yaptıkları çalışmayla bundan sonra Ticaret Odası’na her gelen üye için en az 2 adet fidan dikerek bunu bir gelenek haline getireceklerini belirtti. Zor açıklamasında, "Yaklaşık 30 dönümlük alan üzerine fidan dikimi yapıyoruz. Burada Sanayi Odası olarak Orman İşletme Müdürlüğümüzle birlikte ortaklaşa fidan dikimi gerçekleştirmek istedik. Buraya katılan herkes için 5’er adet fidan dikeceğiz, sertifika vereceğiz daha sonra da odamıza gelen herkes için en az 2 fidan dikeceğiz ve bu geleneği de devam ettireceğiz" dedi.
Gerçekleştirilen programla, 30 dönümlük alan üzerine 500’e yakın ceviz ağacı dikilirken, düzenlenen sertifika töreniyle program sonlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!