Usta oyuncu Cibali Karakolu ile Fuar'da

Güncelleme Tarihi:

Usta oyuncu Cibali Karakolu ile Fuarda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 13:16

Usta oyuncu Cibali Karakolu ile Fuar'da

Haberin Devamı

İZMİR Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında 30 ve 31 Ağustos tarihlerinde Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda Cibali Karakolu oyunu sahnelenecek. Fuar ziyaretçileri bu oyunda, usta oyuncu Zihni Göktay'ı izleme fırsatı bulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen Cibali Karakolu, 30-31 Ağustos 2016 tarihlerinde Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda olacak. Nedret Denizhan'ın yönettiği oyunda, Berrin Koper, Cem Uras, Deniz Yeşil Mavi, Derya Kurtuluş Oktar, Doğan Altınel, Ertan Kılıç, Eylül Soğukçay, Hülya Arslan, Hüseyin Kefeli, İbrahim Ulutaş, Murat Bavli, Murat Derya Kılıç, Müge Çiçek Türkoğlu, Nacı Taşdöğen, Şehnaz Bölen Taftalı, Tarık Şerbetçioğlu, Tuğçe Açıkgöz ve usta oyuncu Zihni Göktay rol alıyor. Öğrenilmiş kadın erkek ilişkileri başta olmak üzere, paranın ilişkilerdeki etkisi, çeşitli kurumlardaki eksikliklerin neden olduğu yetersizlik, toplumsal ve politik yaşama dair eleştirilerle biçimlenen oyun, güldürürken yeniden cevaplanması gereken pek çok soruyu da beraberinde getiriyor.

Folkart sponsorluğunda fuar ziyaretçileri için ücretsiz olan Atatürk Açıkhava Tiyatrosu gösterimleri, saat 20.45'te başlıyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!