Üsküp Beldesi'ne kapalı spor salonu

Güncelleme Tarihi:

Üsküp Beldesine kapalı spor salonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 12:26

Üsküp Beldesi'ne kapalı spor salonu

Haberin Devamı


 

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ'nin Üsküp Beldesi'nde Atatürk Ortaokulu'ndaki aşure gününe katılan Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, beldedeki uygun bir okula kapalı spor salonu yapacaklarını söyledi.

Üsküp Atatürk Ortaokulu'nda gerçekleştirilen aşure etkinliğine Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, Üsküp Atatürk İlkokulu Müdürü Ahmet Özbey, Müdür Yardımcısı Emin Başçoban, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte konuşan Türkçe öğretmeni Gözde Keskin, "Bugün, bizleri bir araya getiren, ülkemizin de en çok ihtiyacı olan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhudur. Bu ruh öylesine kuvvetlidir ki, karşısında engel tanımaz. Okulumuzun 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci büyük etkinliği olan aşure programını yapmamızın çok önemli bir nedeni var. Biz öğretmenlerin, burada görev yapma amacı, öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmelerini sağlamak, onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak ve gücümüz yettiğince onları vatana, millete hayırlı bireyler olarak yetiştirmektir. Tüm bunları yaparken de her birimiz, yeri gelir anne, yeri gelir baba, yeri gelir arkadaş, yeri gelir hizmetli oluruz.Bugün aşurenin pişirilip dağıtılması konusunda en büyük destekçilerimiz olan Sibel Baz, Emine Çetin, Nurten Başaran, Ferdane As ve Nevin Koca'ya minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.

 Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, "Bu anlamlı günde böylesine güzel bir toplulukla bir arada bulunmaktan mutluluk duydum. Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Uygun boş alanı olan okullarımızdan birisine kapalı spor salonu yapılacağının müjdesini sizlere veriyorum" dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!