Uşak'ta belediyeden ciritçilere profesyonel cirit sopası

Güncelleme Tarihi:

Uşakta belediyeden ciritçilere profesyonel cirit sopası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 18:12

Uşak'ta belediyeden ciritçilere profesyonel cirit sopası

Haberin Devamı

UŞAK'ın AK Partili Belediye Başkanı Ak Partili Nurullah Cahan, Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam eden cirit müsabakalarını izleyerek, tüm kulüplere profesyonel cirit sopası hediye etti.

Ata sporu ciritin yaşatılması için belediye olarak cirite her zaman maddi manevi destek olacaklarını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak'ta faal olarak ata sporu ciriti yaşatan 27 kulübümüz var. Belediye olarak cirit takımlarımızın her zaman yanındayız. Cirit kulüplerimizin maçlara daha iyi hazırlanmaları ve ciddi yaralanmalarının önüne geçmek için belediye olarak profesyonel cirit sopalarını takımlarımıza hediye ettik. Bu sopalar takımlarımıza antrenmanlarında büyük kolaylıklar sağlayacak" dedi.

Bu spora gönül verenlerle ortak aklı inşa ettiklerini belirten Başkan Cahan, "Bu yıl cirit şampiyonasında Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz. Bu doğrultuda kulüplerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Maddi ve manevi olarak her türlü yanlarında olmaya devam ediyoruz. Ortak akılla hareket ederek güzel işler yapmak istiyoruz. 50 yılını bu spora adamış ciritçilerimizle görüşerek, ata sporu ciritte şampiyon olmak istiyoruz. Ciriti Uşak olarak Türkiye'de en üst seviyeye çıkaracağız. Bunun için zaman zaman Belediye Cirit Turnuvaları düzenliyoruz" diye konuştu.

Belediyenin kendilerine verdiği maddi manevi desteğe teşekkür eden ciritçiler ise, belediye imkanları sayesinde tüm kulüplerin maç yaptığını, Başkan Cahan'ın herhangi bir masraftan kaçınmadan her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek, ciritte Uşak'a Türkiye birinciliği getirmek için söz verdi.

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!