Uşaklı gençler İrem Derici ile coştu

Güncelleme Tarihi:

Uşaklı gençler İrem Derici ile coştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 12:14

Uşaklı gençler İrem Derici ile coştu

Haberin Devamı

UŞAK'taki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programında sahne alan şarkıcı İrem Derici, hayranlarını coşturdu.

Uşak Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan'ın öncülüğünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98'inci yıldönümünde Gençlik Festivali düzenlendi. 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'ndaki programda İrem Derici sahne aldı. Konser öncesi halka seslenen Başkan Cahan, "98 yıl önceki cesaret ve inanç, bu topraklarda asla ölmez. Türkiye üzerinde kurulan hiçbir tuzak ve hain plan amacına ulaşamaz. 15 Temmuz'daki boyunun ölçüsünü alan hainlerin en büyük gafleti, aziz Türk milletinin inanç ve cesaretinden bihaber olmalarıydı. Sizin gibi ülkesini seven, milletine ve vatanına bağlı cengaver ruhlu gençlerimiz sayesinde, ülkemiz büyük bir felaketin eşiğinden döndü. 98 yıl önce yapılmak istenen işgal girişimine sizlerin cesareti ve inancı engel oldu" dedi. Uşak Belediyesi'nin gençliğe, spora ve genç girişimlere sürekli destek olduğunu belirten Cahan, belediyenin Uşak gençliğine yatırımlarına devam ettiğini, gençlere iş hayatında ve sosyal alanlarda imkanlar sunduğunu dile getirdi.

Başkan Cahan'ın konuşmasının ardından İrem Derici, sahne aldı. Soğuk havaya rağmen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği halk konserinde sahneye çıkan İrem Derici, hareketli ve duygusal şarkılar seslendirdi. Binlerce Uşaklı, şarkılara eşlik ederek, keyifli bir gece yaşadı. Konserin sonunda Başkan Cahan, İrem Derici'ye Uşak kilimi hediye etti.

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!