Uşak Belediyesinden dolandırıcı uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Uşak Belediyesinden dolandırıcı uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 14:25

Uşak Belediyesinden dolandırıcı uyarısı

Haberin Devamı

UŞAK Belediyesi, kentte dolandırıcıların Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu'nun adını kullanarak para talebinde bulunduklarını belirterek, vatandaşları dikkatle olmaları konusunda uyardı.

Uşak Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, dolandırıcıların son zamanlarda belediyenin ismini kullanarak vatandaşlardan para talep edildiğini bildirdi. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu'nun ismini kullanarak bağış talep edildiği belirtilen açıklamada, vatandaşların bu gibi durumlarda dikkatli olması gerektiği yönünde uyarıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Dayıoğlu, dolandırıcıların vatandaşları arayarak ciddi paralar istediklerini, halkın bu konuda bilinçli olmasının önemli olduğunu belirtti. Belediyenin, personelin veya yöneticilerin asla vatandaşları telefonla arayarak para istemeyeceğini vurgulayan Dayıoğlu, "Şahsımın ismini kullanarak çok ciddi miktarlarda paraların istendiği bilgisini aldık. Bu tip durumlarda vatandaşlarımızın polise ve belediyemize bilgi vermelerini rica ediyoruz. Oluşabilecek maddi kayıplara yönelik vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Bu tip telefonlara itibar etmemeliler" dedi.

UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!