Uşak Belediyesi Cirit Turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Uşak Belediyesi Cirit Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 22:42

- Ege Yıldız Bayan Atlı Cirit Spor Kulübü sporcuları gösteri maçı yaptı

Haberin Devamı

UŞAK (AA) - Uşak Belediyesi tarafından ildeki 20 cirit takımının katılımıyla düzenlenen cirit turnuvası, üçüncü hafta müsabakasıyla devam etti.

At Çiftliği Cirit Sahası'ndaki turnuvanın üçüncü haftasında 1 Eylül Atlı Spor Kulübü ile Karun Atlı Spor Kulübü arasında oynanacak maç, Karun Atlı spor Kulübünün atlarının sakatlığı nedeniyle sahaya çıkamaması üzerine yapılamadı. Karun Atlı Spor Kulübü hükmen yenik sayıldı.

Diğer müsabakada, Akse Kurtuluş Atlı Spor Kulübü, İkisaray Atlı Spor Kulübünü mağlup etti.

Daha sonra Ege Yıldız Bayan Atlı Cirit Spor Kulübü sporcuları gösteri maçı yaptı. Mücadeleyi vatandaşlar ilgiyle izledi.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, cirit sporunun il genelinde yüzlerce yıldır oynandığını, cirit takımlarının şampiyonalarda önemli başarılar elde ettiğini söyledi.Turnuvanın üçüncü haftasına da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Uludağ, "11 Nisan'a kadar müsabakalar devam edecek. Cirit sporunun yaygınlaştırılması ve tanınması amacıyla bu etkinliği düzenledik. Vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İnsanlar eşleri, çocukları ile müsabakaları izlemeye gelmiş" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!