Urla'da muhtarlar toplantıda biraraya geldi

Güncelleme Tarihi:

Urlada muhtarlar toplantıda biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 12:23

Urla'da muhtarlar toplantıda biraraya geldi

Haberin Devamı

İZMİR'in Urla ilçesinde, muhtarlar, belediyenin düzenlediği toplantıda biraraya geldi.

Yağcılar ve Demirciler Mahalle Muhtarlıkları'nın evsahipliğinde düzenlenen 2017 yılının ilk toplantısına, CHP'li Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, muhtarlar, İZSU Yarımada Bölge Teknik Şube Müdürü Mehtap Adıgüzel, İZSU Yarımada Bölge Teknik Amiri Tuncay Karabayır, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın Yarımada Projeleri kapsamında yapacağı hizmetleri anlatarak toplantıya başlayan Urla Belediye Başkan Sibel Uyar, üreticilere toprak analizi, çilek ve kuşkonmaz yetiştiriciliği, iyi tarım ve organik tarım uygulamaları, zeytin budama ve aşı eğitimi verileceği söyledi. Eğitim ve desteklerden yararlanmak isteyen çiftçilerin bulunduğu yerin muhtarlığına veya Belediyenin Tarım Birimi'ne başvurmaları gerektiğinin belirten Başkan Uyar, üreticilere ve tarıma ellerinden geldiğince destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Muhtarlardan mahallelerin sorunlarının ve taleplerinin dinlendiği toplantıda birim sorumluları ve müdürleri hizmetler hakkında bilgiler verdi. İstenen hizmetlerin hızlı ve verimli bir şekilde yapıldığını belirten muhtarlar, birim müdürlerine ve Başkan Sibel Uyar'a teşekkür etti.

URLA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!