Ürgüp Bağ Bozumu Festivali'nde Uğur Işılak konser verecek

Güncelleme Tarihi:

Ürgüp Bağ Bozumu Festivalinde Uğur Işılak konser verecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 14:04

Ürgüp Bağ Bozumu Festivali'nde Uğur Işılak konser verecek

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)- NEVŞEHİR’in Ürgüp İlçesi'nde bu yıl 46’cısı düzenlenecek Uluslararası Bağ Bozumu Festivali bu yıl 16-17 Eylül tarihleri arasında yapılacak.
Ürgüp kültürünü, gelecek kuşaklara aktarmanın amaçlandığı, Ürgüp üzümünün tanıtımı, tarımın desteklenmesi gibi birçok amacı bulunan Uluslararası Bağ Bozumu Festivali'nin ilk gününde halk ozanı Uğur Işılak sahneye çıkacak. Festival üzüm ikramları, yarışmalar, halk oyunları gösterileri, pekmez yapımı, bağ bozumu, ikramlar gibi renkli görüntülere sahne olacak. Bu yıl 46'ncısı düzenlenecek festivale herkesin davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Fahri Yıldız, şöyle dedi:
"Ülkemizin birçok yerinden bölgemizi gezmeye gelecek misafirler bizleri zaman zaman arayarak festivalin tarihini soruyorlar, festival dönemine Kapadokya gezisi planlamayı düşünüyorlar, bir çok seyahat acentası tur programlarına Ürgüp Uluslararası Bağ Bozumu Festivali'ni ekliyor. Böylesi önemli bir festivale biz de yoğun çaba harcayarak hem Ürgüplü vatandaşlarımıza hem de misafirlerimize unutmayacakları bir festival yaşatmayı amaçlıyor, tüm vatandaşlarımızı bu vesile ile festivalimize davet ediyorum.”

FOTOĞRAFLI

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!