Ünlülerin ayakkabı tasarımcısı Ankara'da

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin ayakkabı tasarımcısı Ankarada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2010 00:00

Dünyaca ünlü İtalyan ayakkabı tasarımcısı Giuseppe Zanotti, 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunu ve yeni sezon trendlerini düzenlenen kokteylle başkentli kadınlar için paylaştı.

Haberin Devamı

Kavaklıdere Beymen Mağazası’nda gerçekleşen kokteyle başkent cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Uzun yaz tatilinin ardından ilk kez bir davette buluşan konuklar, ünlü tasarımcı ile sohbet etme imkanı buldu. Başkentlilere yeni sezonun ayakkabı trendleri hakkında bilgiler veren Zanotti, konuklarla birlikte fotoğraf çektirdi. Daha sonra bu fotoğrafları imzalayan tasarımcı, kendisine gösterilen ilgiden hayli memnundu.
Metal işlemeler, tokalar
Kokteyle katılanlar arasında Aysel Akçay ve kızı Beril Akçay, Ebru Demiryürek, Zeynep Babacan, Feza Sayer, Aynaz Özkaşıkçı, Emel Ceylan, Ebru Yılmazer, Akgül Ulusoy, Bercis Açıkalın gibi isimler bulunuyordu. Davete Zanotti imzası taşıyan ayakkabı ile katılan Zeynep Babacan, diğer davetlilerin yaptığı gibi fotoğraf imzalatmak yerine ayakkabısının altını imzalattı. Kokteyle Zanotti ayakkabısıyla katılan bir diğer isim de Beril Akçay oldu. Beril Hanım, ayakkabının özel bir seri olduğunu ve sadece 80 tane bulunduğunu söyledi. Giuseppe Zanotti’nin 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu, maskülen hatların hakim olduğu görünüme, taş ve ışıltılı detaylarıyla feminen bir duruş kazandırıyor. Zanotti, yeni sezonda platform ve yüksek topukların yanı sıra alçak topuk ve düz modellerin de sıklıkla görüleceğini söyleyerek “Dizlerin üstünde biten çizmeler, kafesli bootiler iddialı olmayı seven kadınların stiline hitap ediyor. Metal işlemeler, tokalar, parlak ve taşlı detaylar, şık bir görünüm sunuyor” dedi.  Giuseppe Zanotti, ayakkabı yapımıyla ünlü olan San Mauro Pascoli şehrinde doğdu. Kariyerinin başında free-lance olarak yaptığı çizimleri, kısa bir süre sonra büyük moda markalar için tasarlamaya başladı. Zanotti’nin müdavimleri arasında Rihanna, Beyonce, Mary J. Blige, Teri Hatcher, Jennifer Lopez, Shakira, Fergie, Whitney Houton, Alicia Keys, Kylie Minogue, Karolina Kurkova gibi isimler bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!