Ünlü golfçü Norman Bodrum'a demir attı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü golfçü Norman Bodruma demir attı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2016 15:11

AVUSTRALYALI ünlü golfçü 61 yaşındaki Gregory John Norman, eşiyle birlikte çıktığı Akdeniz turu kapsamında, Mikonos Adası'ndan sonra Bodrum'a geldi.

Haberin Devamı

180 milyon dolar değerinde olduğu belirtilen 70 metrelik süper lüks yatı adeta limana sığmayan Norman'ın, Bodrum ve Antalya'da düzenlenecek bir turnuvada golf oynayacağı, malzemelerini de yanında getirdiği bilirtildi.

Ünlü golfçü Norman Bodruma demir attı


Dünyanın en iyi golfçüleri arasında gösterilen 'Büyük beyaz köpek balığı' lakaplı Avustralyalı golfçü Gregory John Norman, 70 metrelik yatıyla Bodrum'a demir attı. İki büyük turnuva şampiyonluğu bulunan ve European Tour'da elde ettiği 14 birincilikle bu alandaki en başarılı 15'inci oyuncu unvanını elinde bulunduran Norman'ın, eşi 48 yaşındaki Kirsten Norman ile çıktığı Ege turunda, Yunanistan'ın Mikonos Adası'ndan sonra Bodrum'a geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Ünlü golfçü Norman Bodruma demir attı


OTELE YERLEŞTİLER
Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'ndeki liman ve gümrüğe, 70 metre uzunluğundaki 180 milyon dolar değerinde 'Normad' adlı süper lüks yatıyla yanaşan Norman'ın, daha sonra Göltürkbükü'ndeki 5 yıldızlı bir otele yerleştiği belirtildi. Norman ve eşinin golf eşyalarıyla birlikte bir minibüs dolusu bavulla otele giriş yapmaları dikkat çekti. Yalıkavak limanına demirleyen lüks yata tam 4 tanker dolusu akaryakıt ve bir kamyon gıda takviyesi yapıldığı görüldü. Norman ve eşinin tatillerini Bodrum ve Antalya'da sürdürecekleri, burada düzenlenecek özel bir turnuvada golf oynayacağı belirtildi. Norman'ın eşi Kirsten Norman eşi ile birlikte Mikonos'ta katıldığı Roma Gecesi partisi ile Mikonos ve Bodrum'daki tatil fotoğraflarını kendisine ait İnstagram sayfasından paylaştı.

Ünlü golfçü Norman Bodruma demir attı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!