Ünlü, anasınıf öğrencileri ile bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Ünlü, anasınıf öğrencileri ile bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 13:19

Ünlü, anasınıf öğrencileri ile bir araya geldi

Haberin Devamı

Suat DENİZ / IĞDIR, (DHA)-IĞDIR Valisi Enver Ünlü’nün eşi Sema Ünlü, M.Hüsnü Özyeğin ilkokulu ana sınıfına giderek öğrencilerle buluştu.
    Ziyarette; Sema Ünlü’ye, Milli Eğitim Müdürü M.Murat  Aydoğdu’nun eşi Songül Aydoğdu'da eşlik etti. Sema Ünlü’yü, Okul Müdürü Ercan Bilen, müdür yardımcısı Savaş Erol, Sevda Doğan ve Fatma Kurt, anaokulu yöneticileri ve öğretmenleri karşıladı. Sema Ünlü, anaokulunda sınıfları gezerek çocuklarla sohbet etti onlara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklarla birlikte çeşitli etkinliklerde bulundu.
    Sema Ünlü ve Songül Aydoğdu, öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Tüm sınıfları ziyaret ederek, çocuklarla tek tek ilgilenen Ünlü, okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu ve bu eğitimin çocuklara kattığı değerin vazgeçilmez olduğunu söyledi.
    Çocukların eğitiminde öğretmenlerin büyük önem taşıdığını ifade eden Sema Ünlü, her geçen gün değişen ve eğitim standartlarını yakından takip eden Okul Müdürü Ercan Bilen, müdür yardımcıları ve öğretmenlerine teşekkür etti.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!