Üniversiteliler Serçin'de temizlik yaptı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteliler Serçinde temizlik yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 14:27

Üniversiteliler Serçin'de temizlik yaptı

Haberin Devamı

ADNAN Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi Genç Girişimciler Topluluğu'nun yaklaşık 100 üyesi Serçin Mahallesi'ndeki çöpleri toplayarak temizlik çalışması başlattı.

ADÜ Söke İşletme Fakültesi Genç Girişimciler Topluluğu'nun yaklaşık 100 üyesi Serçin Bafa gölü kıyısında çevre temizliği yaptı. Köy halkının hazırladığı meydan sofrasında vatandaşla birlikte kahvaltılarını yapan ADÜ'lü öğrenciler keyifli vakit geçirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım, yiyecek ve temizlik araçları desteği sağladığı etkinlikte Serçin Mahallesi'ndeki çöpler toplandı. ADÜ Söke İşletme Fakültesi Dekanı Neval Genç, öğrencilerin yaşadıkları kentte çevre bilincine sahip olmalarını istediklerini belirterek "Serçin, hem doğal bir miras olması, hem de ekoturizm bölgesi olması nedeniyle önemli bir konuma sahip. Öğrencilerimize vizyon ve duyarlılık kazandırmak amacıyla buradayız" dedi.

Serçin Mahalle Muhtarı Mustafa Çay ise Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı Serçin Ekoturizm Merkezi projesinin kendileri için önemli olduğunu söyleyerek "Aydın Büyükşehir Belediyesi ADÜ'de okuyan 100 öğrencimizin ulaşımları, yemekleri ve temizlik malzemelerini karşılayarak Serçin Mahallemize gelmelerini sağladı. Burada çevre bilincine dikkat çekmek için temizlik yaptılar. Emeği geçen başta Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu'na, Söke İşletme Fakültesi Dekan hocamız Neval Genç'e ve ADÜ'lü öğrencilerimize Serçin halkım adına teşekkür ederim"

Bahattin ALBAYRAK / SÖKE (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!