Üniversite öğrencilerine uyuşturucunun zararları anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencilerine uyuşturucunun zararları anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 16:40

Üniversite öğrencilerine uyuşturucunun zararları anlatıldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)- İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırladığı 'Narkotik Eğitim TIR'ı' ile Kırklareli’nde, üniversite öğrencilerine uyuşturucunun zararlarını anlatıldı.

Kırklareli Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu’nca onaylanan ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan "Hedef Olma Hedefsiz Kalma” projesi çerçevesinde Narkotik Eğitim TIR'ı, 2 gün süre ile Kırklareli Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde eğitim faaliyeti gerçekleştiriyor. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kırklareli Emniyet Müdürü Erkin Adalar ile birlikte Narkotik Eğitim Tırını gezdi. Narkotik Eğitim TIR'ı sorumlusu uzman eğitmen Yücel Salatan, Rektör Şengörür ve Emniyet Müdürü Adalar’a, TIR içerisinde özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik eğitim salonuna yerleştirilen 12 dokunmatik monitörde uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri, uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları konularında bilgi verdi.

Rektör Şengörür, Narkotik Eğitim TIR'ının Kırklareli Üniversitesi’nde bulunmasından dolayı fevkalade memnun olduğunu belirterek özellikle gençleri hedef alan madde bağımlılığı konusunda farkındalığı arttırmak amacıyla faaliyet gösteren Narkotik Eğitim Tırında görevli polisler ile Sosyal Hizmetler Kulübü üyesi öğrencilere teşekkür etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!