Üniversite öğrencilerine 100 bisiklet

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencilerine 100 bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 16:05

Üniversite öğrencilerine 100 bisiklet

Haberin Devamı





ŞANLIURFA, (DHA)-ŞANLIURFA’da, Büyükşehir Belediyesi, Harran Üniversitesinde öğrenim gören 100 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Harran Üniversitesinde öğrenim gören başarılı 100 öğrenciye Büyükşehir Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi. Harran Üniversitesi Osmanbey kampusunde düzenlenen törene Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ile öğrenciler katıldı. Protokol üyeleri derslerinde başarılı olan 100 öğrenciye bisikletlerini teslim etti.



Vali Tuna, “İlimizde bisiklet yollarının yapılıyor olması güzel gelişmelerdir. Bisiklet sağlıklı bir yaşam için önemli bir araçtır. Birçok gelişmiş ülkede bunun uygulamaları var. Bizler de bu tarz uygulamalarla ulaşılabilirlik açısından ve sağlık açısından önemli bir imkana kavuşmuş oluyoruz" diye konuştu.



Amaçlarının gençlere yönelik sportif aktiviteleri geliştirmek olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, şunları söyledi.



“Sportif aktivitelerin gelişmesi için gençlerimize her zaman destek veriyoruz. Büyükşehir belediyesi ile Harran Üniversitesi arasında yapılan protokolle derslerinde başarılı olan 100 öğrencimize bisiklet hediye ettik. Birecik İlçesinde hayata geçirdiğimiz bisiklet yolu projesinin aynısını merkez Karaköprü ve Haliliye ilçelerimizde de hayata geçiriyoruz. Amacımız ilimizde her yaş grubundan insanımızı sporun tüm branşlarına yönlendirmektir. Bu tür projelerimizi de yaygınlaştıracağız.”



Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ise projede emeği geçen herkese teşekkür etti.



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!