Üniversite öğrencilerinden Başkan Çolakbayrakdar'a sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencilerinden Başkan Çolakbayrakdara sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 14:28

Üniversite öğrencilerinden Başkan Çolakbayrakdar'a sürpriz

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - ERCİYES Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a sosyal hayata katkılarından dolayı sürpriz bir klip hazırladı.

Yamula Baraj Gölü çevresindeki Kuşçu Marina’nın Kayseri’de sosyal hayatı canlandırdığını ifade eden Erciyes Üniversitesi öğrencileri ve Kampüs TV ekibi, bölgede yaptıkları çekimle Kuşçu’nun tüm güzelliklerini sergiledi. Görüntülere, ERÜ’lü gençlerin Marina sahilinde Medcezir şarkısını seslendirdi. Klipin yönetmenliğini ise İletişim Fakültesi’nden Olcay Oğuz yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, üniversite öğrencilerinin kendisi için böyle bir çalışma yapmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, "Gençlerimiz büyük bir özveriyle Yamula Baraj Gölü’nün doğal güzelliklerini tanıtan özel bir klip çekmiş. Doğrusu klipi keyifle izledim. Çektikleri klipte gençlerimiz hem çalıyor hem de söylüyor. Bunun yanında gençlerimiz, farklı bir bakış açısıyla Yamula Baraj Gölü’nün güzelliğini sunuyor. İnanıyorum ki daha önce Kuşçu’yu ziyaret etmemiş olup bu klipi izleyen herkes, oraları gezip görmek isteyecektir" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!