Üniversite öğrencileri, hayvan barınağı duvarlarını boyadı

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencileri, hayvan barınağı duvarlarını boyadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 16:33

Üniversite öğrencileri, hayvan barınağı duvarlarını boyadı

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- EDİRNE Belediyesi ve Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler M.Y.O İşbirliğiyle ‘Hayvan Barınağı’nı Güzelleştirme ve Farkındalık Yaratma Çalışması’ gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri de barınağın duvarlarını hayvan figürleriyle boyayarak destek verdi.

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda gerçekleştirilen etkinlikte Hayvan Barınağı’nı Güzelleştirme ve Farkındalık Yaratma Çalışması’nın açılışı Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, proje sorumları birlikte gerçekleştirildi. Açılışın ardından Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Sokak Hayvanları Barınağı’nın çok önemli olduğunu anlatan Tanrıkulu, “Üniversiteli öğrencilerimiz, ‘Sokak Hayvanları Barınağı ile ilgili çalışma yapalım, duvarlarını boyayalım’ deyince çok mutlu olduk. Bugün burada hep birlikte müzikle, resimle; barınağımızı daha da iyi bir hale getireceğiz” dedi.

Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nevin Ağır, “Hayvan barınağını güzelleştirme çalışması yaptık. Eğitim Fakültesi öğrencileri duvarları boyadılar. Hasan Rıza Lisesi öğrencileri de müzik ziyafeti çekti bize. Edirne Belediyesi bütün boya malzemelerini aldı. Bunun için Ertuğrul Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Hayvan barınağının duvarlarını resimledik. Dış duvarına çimenler yaptık. Ve bugün de burada açılışını yaptık” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!