Üniversite Destekleme Vakfı toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Üniversite Destekleme Vakfı toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 18:17

Üniversite Destekleme Vakfı toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Üniversitesi Destekleme Vakfı'nın genel kurulu yapıldı ve daha iyi olmak adına neler yapılacağı tartışıldı.

Vakfın; Mali ve Çalışma Planlarını Görüşme Genel Kurulu Üniversite Turizm ve Uygulama Oteli’nde yapıldı. Toplantıya; Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve vakfın kurucu üyeleri katıldı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, bundan sonraki dönem için neler yapılabileceği konusuna ilişkin yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Vakfımız üniversitemizin ve şehrimizin gelişmesinde önemli bir araç olacaktır. Vakfımızın gelirlerini artırmak ve düzenli gelir kaynakları sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu amaçla Gaziantep ve İnönü Üniversitesi vakıfları yöneticileriyle görüşmeler yaptık. Vakfımızın tanıtımını yapmak ve faaliyetlerini duyurmak için internet sayfamız kısa bir süre içinde tamamlanacaktır. Hiç şüphesiz önümüzdeki en önemli sorunumuz düzenli ve daha fazla gelir kaynağına ulaşma sorunudur. Amaçladığımız faaliyetlerimizi ancak yeterli gelirimiz olunca gerçekleştirelebileektir. Bunun için değerli üyelerimizin çabasına, desteğine ihtiyacımız var."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!