Ümraniye’de Sosyal Market, Sosyal Hizmet Birimleri ve Spor Kompleksi bir arada

Güncelleme Tarihi:

Ümraniye’de Sosyal Market, Sosyal Hizmet Birimleri ve Spor Kompleksi bir arada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 17:23

Ümraniye’de Sosyal Market, Sosyal Hizmet Birimleri ve Spor Kompleksi bir arada

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA)- ÜMRANİYE Belediyesi 2’nci Sosyal Hizmetler Binası’nın temel atma törenini gerçekleştirdi. İstiklal Mahallesi’ne kurulacak hizmet binasında Sosyal Market, Sosyal Hizmet Birimleri ve Spor Kompleksi bulunacak.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlanan programa Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İl Sosyal Müdürü Selim Çelenk, Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, açılış konuşmasında projenin detayları hakkında bilgi verdi. Ümraniye’deki sosyal marketlerin 3’ncüsünü kurduklarını ifade eden Can, şunları söyledi:

“Süper marketten farksız olan bu sosyal markette para geçmiyor. Burası durumu olmayan vatandaşların yararlanacağı bir market modelidir. Ayrıca 3 tane sosyal marketimiz için lojistik deposu temin ediyoruz. Burada marketin malzemelerini depolayacağız. Marketlerde malzeme tükendikçe buradan temin sağlayacağız. En üst katı ise İl Sosyal Müdürlüğü’ne ve Aile Sosyal Bakanlığı’na hizmetlerini daha hızlı yapabilmeleri için tahsis ediyoruz. Hanımları da unutmadık. Sağlıklı yaşam için bayanlara Fitness salonu yapıyoruz. 3 bin metrekare kapalı alanı sahip olan kompleksimizde 3 hizmet bir arada olacak.”

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!