Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 11:18

Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri başladı

Haberin Devamı


BOZÜYÜK,(Bilecik),(DHA)- BOZÜYÜK Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri düzenlenen açılış kokteyli ile başladı.
Bozüyük Metristepe Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleşen kokteyle Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, çok sayıda davetli ile 'Sevgilime Göz Kulak Ol' adlı tiyatro oyununda yer alan aralarında Aydan Şener, Emre Büyükpınar, Damla Cercisioğlu, Ferdi Akarnur'un da bulunduğu sanatçılar katıldı.
Usta oyuncu Ferdi Akarnur, tiyatroya verdiği desteklerden dolayı Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür eti.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yaptığı konuşmada etkinlikte 23 oyun ve 33 gösterinin sergileneceğini belirtti. Bakıcı şöyle dedi:
"Bizler düzenlediğimiz bu festivaller ile sanatçılarımızı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Vatandaşlarımız çoğu kez ekranlardan gördükleri sanatçılarımızı yakından gördüklerinde çok farklı olduklarını söylüyorlar. Tabii tiyatro oyununun bir cana yakınlığı var ve etkileniyoruz. Şu bir gerçek ki hayatın içinde yaşadığımız gerçekleri bizlere belki gülerek, bazen de üzülerek bizlere sunuyorlar. Tiyatro ile insanların hayata bakış açıları değişiyor. Biz sanatın ve sanatçının her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bizlerin amacı bizlere verilen bu görev ile her alanda her vatandaşımıza her türlü hizmeti sunmak. Bizlerde olması gerektiği gibi birbirinden değerli sanatçılarımızı sizlerle buluşturmaya gayret ediyoruz.  Bu yılki tiyatro festivalimizde 23 oyunu toplamda 33 gösteri ile izleyeceğiz. Geçen sene 13 bine yakın vatandaşımızı ücretsiz olarak oyunlarımızla buluşturduk."
Yapılan konuşmaların ardından 'Sevgilime Göz Kulak Ol' oyuncularına birer plaket verildi daha sonra aynı oyun sahnelendi.
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!