UltrAslan, köy ilkokulunda kütüphane kurdu

Güncelleme Tarihi:

UltrAslan, köy ilkokulunda kütüphane kurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 13:58

UltrAslan, köy ilkokulunda kütüphane kurdu

Haberin Devamı

Ayhan ACAR/ BARTIN, (DHA)- BARTIN'ın Amasra İlçesi Şükürler Köyü'deki ilkokulda, 2008 yılında Bursa yolunda geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren UltrAslan Genel Kooridinatörü Alparslan Dikmen adına kurulan kütüphane açıldı.
Bartın UltrAslan Lise Grubu tarafından 50 öğrencinin eğitim gördüğü okulda kurulan kütüphanenin açılışına UltrAslan Genel Koordinatörü Kaan Deligöz, Bartın Grup Lideri Feridun Kundak, okul yönetimi, köylüler, öğrenciler katıldı. UltrAslan üyesi taraftarların desteğiyle kurulan kütüphaneden çevre köy çocukları da faydalanabilecek. Ayrıca okulun bahçesine bir de çocuk parkı yapıldı.
UltrAslan Genel Koordinatörü Kaan Deligöz, Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'ın kurucusu Alpaslan Dikmen adına kütüphane açtıkları için mutlu olduklarını söyleyerek şöyle dedi:
"'Gençliğiz, geleceğiz, her yerdeyiz' sloganı ile çıktığımız bu yolda Türkiye’nin 81 iline ulaşarak kardeşlerimize umut olmaya devam ediyoruz. Bu yolda ilk durağımız Bartın Şükürler Köyü oldu. Bartın temsilciliğimiz ile birlikte bunu gerçekleştirdik. Birçok kardeşimizin yüzüne tebessüm olduk. Yüzlerindeki gülücük bizleri gördüklerindeki neşeleri yaşamaya değer bir mutluluktu. Maddi manevini destek sunan ve iftar yemekleri ile bizleri ağırlayan Şükürler Köyü Muhtarına, 700 kitap ile destekler sağlayan temsilciliklerime herkese sonsuz teşekkür ederim."
UltrAslan Genel Koordinatörü Kaan Deligöz, destekleri nedeniyle Muhtar Kenan Sarı ve Şükürler İlköğretim Okulu Öğretmeni Arif Muzaffer Kul’a plaket verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!