Ülkü Ocakları'ndan Türkmenler'e yardım kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Ülkü Ocaklarından Türkmenlere yardım kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 11:40

Ülkü Ocakları'ndan Türkmenler'e yardım kampanyası

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ta Ülkü Ocakları tarafından Türkmenler için ayni yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında bakliyat, konserve, un, yağ, salça, bebek manası, battaniye, yatak, kışlık ayakkabı ve bebek bezi gibi Türkmenlerin acil ihtiyaç duyduğu malzemeler, toplanarak yaşadıkları bölgelere gönderilecek.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, vatandaşlardan destek isteyerek, şunları söyledi:

"Kış mevsiminin başlaması ile beraber gerek Türkiye’ye göç etmiş, gerekse sınır bölgelerimizde hayatlarını idame ettirmeye çalışan soydaşlarımız için şartlar ağırlaşmaktadır. Ülkü Ocakları olarak soydaşlarımızın sıkıntılarını gidermek, dertlerini paylaşmak ve yanlarında olduğumuz bir kez daha göstermek adına yurt genelinde ayni yardım kampanyasına başlatmış bulunuyoruz. Kampanyamız kapsamında bölgenin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan liste dışında hiçbir yardım malzemesi kabul edilmeyecek olup yardımlarını soydaşlarımıza ulaştırmak isteyen gönüldaşlarımız 4 Aralık Pazar günü sonuna kadar en yakın il veya ilçe başkanlığımıza ulaşarak katkıda bulunabileceklerdir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!