Uğurlu Bayraktepe projesiyle ödül aldı

Güncelleme Tarihi:

Uğurlu Bayraktepe projesiyle ödül aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 10:23

Uğurlu Bayraktepe projesiyle ödül aldı

Haberin Devamı

Malik GÖDELİNER/ULUKIŞLA, (Niğde), (DHA)- NİĞDE’nin Ulukışla İlçe Belediye Başkanı Ali Uğurlu, 2017 yılında ilçeye kazandırdığı ‘Bayraktepe’ projesiyle, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin düzenlediği 'Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor', anketi kapsamında Çevre Düzenleme ve Yeşil Alan kategorisinde ‘Bayraktepe Sosyal Yaşam Alanı’ projesiyle Yılın Yerel Yöneticisi ödülüne layık görüldü.
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Kayseri Erciyes Kardan Adam Tesislerinde 7’ncisi düzenlenen törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Nihat Tüfenkçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, birçok il ve ilçeden gelen belediye başkanları katıldı. Yılın Yerel Yöneticileri dalında halk oylamasıyla yapılan ve ‘Bayraktepe Sosyal Yaşam Alanı’ projesiyle ödüle layık görülen Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu ödülünü, Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin ve Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden aldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, kendisini ödüle aday gösterenleri ve sonrasında oy kullanarak destekleyenlere teşekkür etti. Uğurlu, ”Bu ödülü Ulukışlalılar adına alıyorum. İlçemiz için her zaman en güzelini yapma çabası içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ödüle layık görüldüğümüz Bayraktepe projesi Ulukışla'nın sosyal alan ve dinlenme mekanı olacaktır. Her şey Ulukışla, Ulukışlalılar içindir” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!