Ufolar Başkent’e indi

Güncelleme Tarihi:

Ufolar Başkent’e indi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2015 01:13

‘Sirius Ufo’ sergisi, Panora Alışveriş Merkezi’nde ziyarete açıldı.

Haberin Devamı

22 Mart’a kadar ziyarete açık kalacak olan Ufo Sergisi’nin ana hedefini, ‘dünya dışı zeki yaşam’ın varlığına ve önemine dikkat çekmek olarak tanımlayan Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, ufolarla ilgili bilgiler verdi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sergiyi gerçekleştirdiklerini söyleyen Haktan Akdoğan, sergiyle beraber evrende yalnız olmadığımız gerçeğini, bilimsel kanıtlarla Ankaralılara ifade etmek istediklerini söyledi.
Amaçlarının evrensel bir konuda kamuoyunu bilgilendirmek olduğunun altını çizen Akdoğan, “Evren sınırsız sayıda gezegenlerle varolmuş bir şey. Burada yalnız olmamız olasılık dışı bir şey. Gezegenimizi ziyaret eden dünya dışı varlıkların kanıtları da var. Onların bıraktıkları izler, arkeolojik kanıtlar, yazılı referanslar var. Günümüzde de çekilen çok önemli görüntüler, resmi yazılar var gizli servislere ait. Dolayısıyla halkı bu evrensel konuda bilgilendirmek istedik” dedi.

Haberin Devamı

TÜRK HAVA SAHASINDA CİDDİ GÖZLEMLER

Türk hava sahasında çok fazla gözlem yapıldığını anlatan Akdoğan, “Türk savaş pilotları olsun, sivil hava pilotları olsun bu araçlarla karşılaşıp rapor ediyorlar. Bu konuyla ilgili bizle de iletişimde olan 40’ın üzerinde askeri ve sivil korgeneral rütbesine kadar yükselmiş komutanlarımız var. Dolayısıyla Türk hava sahasında da çok ciddi gözlemler yapılıyor. Bu gözlemleri de bu sergi de paylaşıyoruz. Eski çağdan günümüze uzanan bilgileri de kronolojik bir sırada bu arşivi sergileyerek halkımızın bilgisine sunuyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!