GeriSeyahat Ucuz ama lezzetli adresler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ucuz ama lezzetli adresler

Ucuz ama lezzetli adresler

Şehirde midenizi şenlendirecek bir yemek için servet ödemenize gerek yok. Bu adreslerde paranızın cebinizde kalması garanti!

Adem Baba: Adem Baba’da mevsimin en güzel balıklarını en taze ve en ucuza yiyebilirsiniz. Kalamarı muhteşem! Ancak mekanda içki yok. Kişi başı 10-12 YTL’ye balık ve salataya doyabilirsiniz.

Çin Büfe: Dünyanın her yerinde Çin lokantaları yemek yemek için en ucuz yerlerken, Türkiye’de durum tam tersidir. İstanbul’da en ucuza Çin yemeği yiyebileceğiniz yer ise İstiklal Caddesi’ndeki Çin Büfe.  En pahalı yemek 28 YTL olan kızarmış Pekin ördeği.

Kanaat Lokantası: Osmanlı Mutfağı’nın en seçkin yemeklerinin sunulduğu Üsküdar Kanaat Lokantası’nda tencere yemeklerine servet ödemeden midenizi şenlendirebilirsiniz.

Sabırtaşı: Yıllarca tezgahında içli köfte sattıktan sonra, Beyoğlu’nda mekan açan Ali Usta’yı bilmeyen yoktur. Hakiki Maraş köftesini yiyebileceğiniz bir yer. Öyle dekorasyon, ambiyans iddiası yok, burada sadece iyi yemek var.

Suna’nın yeri: Kandilli’de ünü kulaktan kulağa yayılan bir balıkçı. Tazecik balıkları, kalamarı, salataları, sessiz, sakin ambiyansıyla Boğaz’daki en pahalı balıkçılara fark atabilecek bir mekan. Ne çok lüks, ne de çok salaş. Fiyatlar, kişi başı 30-35 YTL arası.

False