Uçar’dan Büyük Fatsa Mitingine Davet

Güncelleme Tarihi:

Uçar’dan Büyük Fatsa Mitingine Davet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 15:28

AK PARTİ FATSA İLÇE BAŞKANI ABDULLAH UÇAR...(AHMET ALTAY/ORDU-İHA)

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, “31 Ekim 2015 Cumartesi günü Saat 11.00’de Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katılımıyla Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek ‘Birlik ve Kardeşlik’ mitingine tüm Fatsa halkını davet ediyorum” dedi.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Fatsa İlce Başkanı Abdullah Uçar, “Süreç itibarıyla 1 Kasım seçimleri AK Parti’nin tek başına iktidar olması ya da olmamasının çoktan ötesine geçti. Her seçim bulunduğu zaman dilimi ve sonrasındaki olabilecek gelişmeler sebebiyle önemlidir. Yine böyle bir seçimle karşı karşıyayız. Bu seçimlerde de görüldüğü gibi AK Parti bir tarafta bütün rakipler diğer tarafta. Hepsi bir oldular daha önceki söylemlerini bir kenara bıraktılar ve tek bir amaçlarının olduğunu onun da seçmenlerin 2002’den bu yana verdiği oylarının karşılıklarını buldukları, milletin partisi AK Parti’yi iktidar yapmamak olduğunu açıkladılar adeta. Ama bizim vatandaşımız kimin haklı kimin haksız olduğunu, kimin laf kimin icraat ürettiğini çok iyi biliyor, boş vaatlere kanmıyor. Vatandaşlarımızdan demokratik haklarından bir tanesi olan oy kullanma haklarını 1 Kasım günü sandığa giderek gerçekleştirmelerinin de çok önemli olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Ayrıca Fatsa özelinde de Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’a ve Fatsalı iki tane sadece partimizde adayımız olan Ergün Taşcı ve Mehmet Kara’ya Fatsa olarak yüksek bir oy oranıyla destek vermemiz her açıdan önemli diye düşünüyorum” diye konuştu.
Uçar açıklamasını şöyle tamamladı: “AK Parti önünde büyük hedefleri bulunan bir parti, 7 Haziran 2015 seçimlerinden de büyük bir zaferle çıktıktan sonra yeni Türkiye hedefinde önemli bir yol kat etmiş olacağız. Eski Türkiye’yi geride bırakıp, ‘Yeni Türkiye’yi atağa geçirmek için sizlerin desteğine dünden daha çok ihtiyacımız var. Türkiye’nin geçmişine baktığınızda, hiçbir siyasi parti bu kadar istikrarlı bir şekilde, halkın desteğiyle iktidarda kalamamıştır. Bu iktidar halkımızın eseri, Yeni Türkiye halkımızın özlemi. İşte bu kutlu yolda, hepimiz bir olmalı, AK Parti’yi bir daha ve daha güçlü bir şekilde iktidara taşıyarak, Yeni Türkiye’nin ilk atağını gerçekleştirmeliyiz. 31 Ekim 2015 Cumartesi günü Saat 11.00’deki Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingimizde Fatsa’da bu atağın en önemli adımlarından birisi olacaktır. ‘Birlik ve Kardeşlik’ mitingine tüm Fatsa halkını davet ediyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!