Uçan motorlular Antalya'da

Güncelleme Tarihi:

Uçan motorlular Antalyada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 10:35

Uçan motorlular Antalya'da

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - DÜNYANIN en önemli motor gösteri grubu Adrenelina, yaz sezonunda gösteriler yapmak üzere Antalya'ya geldi. 11 kişilik grupta dünya şampiyonları yer alıyor.

Belek'teki The Land Of Legends Theme Park içerisinde kurulan Avrupa'nın en büyük çadır gösteri merkezi Chapito, ünlü motor gösteri grubu Adrenelina'yı Antalya'ya getirdi. 11 motorcudan oluşan grupta; bir çok kez dünya şampiyonu olmuş motor akrobatları yer alıyor. Globe Of Speed (Çılgın Küre) ve Mad Flying Bikes (Delice Uçanlar) olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirilecek olan mororsiklet gösterileri, izleyenlerin nefesini kesecek.

TURNEDEN ANTALYA'YA

Globe Of Speed kategorisinde tamamı Kolombiyalı Glenis Castano, Andres Tolake, Daniel Buston, Sairus Leon ve Samir Leon yer alıyor. Mad Flying Bikes kategorisinde ise; Şili'den Renzo Pierattini, Arjantin'den Francisco Navarro, Kolombiya'dan Jonathan Ospina ile Ukrayna'dan Taras Abramiuk ve Serhii Husak bulunuyor. Gurup daha önce, Almanya, Rusya, Amerika, Macaristan, Dubai, Fransa, Portekiz, İspanya, İtalya, Çin gibi bir çok ülkede gösteriler gerçekleştirdi.

ÖLÜME KAFA TUTUYORLAR

Motor akrobatları gösterilerinde ölüme meydan okuyor. Mad Flying Bikes stile motorcular, 4 bin metrekarelik gösteri merkezi Chapito'da oluşturulan rampalardan fırlayıp 30- 40 metrelik uçuşlar gerçekleştirirken, Globe kategorisinde ise çelik kürenin içinde inanılmaz dönüşler yapıyorlar. Fizik kurallarını zorlayan gösterileri ile izleyenlerin nefesini kesen motor akrobatları, 6 ay boyunca her Salı, Perşembe ve Cuma günleri Chapito'da gösteri yapacak.

TURİZME EĞLENCE DOPİNGİ

Chapito'nun yöneticisi Halis Altay, turizm sektöründe bugüne kadar denenmemiş farklı bir yatırım yaptıklarını söyledi. Avrupa'nın en büyük çadır gösteri merkezini oluşturmakla kalmayıp, dünyanın en önemli gösteri gruplarını da buraya getirmeyi başardıklarını vurgulayan Altay, “Turizm gelirlerinin sadece, güneş- deniz- kum üçlemesi ile arttırılamayacağı fikrinden yola çıktık. Alternatif yatırımlar sektöre hareket getirecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!