Üç araçlı garip kaza

Güncelleme Tarihi:

Üç araçlı garip kaza
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 16:32

Konya Yolu’nda sürücüsü belli olmayan bir cip, arızalı araç taşıyan kurtarıcıya arkadan çarptı. Çekicide bulunanlar kaza sonrası soruşturmanın örtbas edilmek istendiği iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

6 Şubat Pazar günü gece saatlerinde Ümit Şahin ve Celal Ketenci ile birlikte Haymana’dan Ankara’ya dönerken aracı arıza yapan Selami Özüdoğru, aracını çağırdığı çekiciye yükleyerek arkadaşlarıyla çekiciye bindi. Hüseyin Ulaş Özen’in kullandığı ve içinde dört kişi bulunan 06 TAZ 94 plakalı çekici Konya Yolu’ndan merkez istikamete doğru ilerlerken sürücüsü belirlenemeyen 06 DM 6963 plakalı cip arkadan çekiciye çarptı. Kaza sonrası çekici sürücüsü Hüseyin Ulaş Özen, Selami Özüdoğru, Ümit Şahin ve Celal Ketenci olay yerine gelen 112 acil ekibi ve vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Üç kişi kazayı yaralı atlatırken durumu ağır olan Celal Ketenci Gazi Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. 

‘ÖRTBAS EDİLİYOR’ İDDİASI

Kazanın ardından soruşturmanın sağlıklı yürütülmediğini ve cipin sahibi olan karşı tarafın olayı örtbas etmek istediğini iddia eden Selami Özüdoğru, “Kaza yaşandığında etraftakiler 500 metre ileride bir cipin olduğunu bu araçta da dört kişinin yaralandığını onların da ambulanslarla götürüldüklerini söyledi. Ancak bizim bilincimiz açık olmasına rağmen polis hastanede ifademizi almadı. Olay yerinde bizden sonra tutanak tutulup tutulmadığını bilmiyoruz. Tutanağı istedik ‘delil eksikliğinden dolayı daha tutulmadı’ dediler. Olayın olduğu yerdeki karakola gittim ifademi verdim. Şu anda bir tek benim ifadem var. Diğer arkadaşların ifadeleri alınmadı” dedi. Soruşturmanın uzatılmasına anlam veremediklerini belirten çekici sürücüsü Hüseyin Ulaş Özen’in kardeşi Gazi Özen ise “Cipi kullanan kişi ortada yok. Kaçtıysa sürücünün aramasının çıkması lazım hiçbir şey verilmemiş. Bizim anladığımız kadarıyla olayı örtbas etmeye çalışıyorlar. Kaza yapan kişinin babası gelerek bizimle görüştü. Kendisinin nerede olduğunu sorduğumuzda haberinin olmadığını söyledi. Birisi ağır 8 yaralının olduğu bir kaza soruşturmasının bu kadar uzun sürmesi bizi şüphelendiriyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!