Twitch'teki Bob Ross çılgınlığı sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Twitchteki Bob Ross çılgınlığı sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 10:31

Seneler önce televizyonlarda tanıştığımız ve bizi dakikalarca ekran başına bağlayan Bob Ross'un bilgisayar oyuncularının talep gösterdiği Twitch'te bir çılgınlık haline geleceğini kim düşünebilirdi?

Haberin Devamı

Ekim ayının sonunda başlayan Twitch maratonunda çok sayıda bölümü gösterilen "The Joy of Painting" bildiğiniz her anlamda Twitch rekorlarını alt üst etti. Kısa süre içinde 450.000 takipçi edinen, anlık 180.000 izleme sayısına ulaşan ve toplamda 6 milyona yakın tekil oyuncunun izlediği maraton kısa süreliğine de olsa Twitch'in daimi bir numarası League of Legends'ı geride bırakmayı başardı.

Üstelik kaçırdıysanız da bunun tekrarlanacağını belirtelim, Twitch'ten yapılan açıklamaya göre maraton önümüzdeki yıl aynı dönemde tekrar edilecek ve 32 sezon - 406 bölümün tamamı yayına verilecek. Twitch bununla da kalmayıp pazartesi günlerini "Bob Ross Monday" adıyla anmak istiyor ve 32 hafta boyunca Bob Ross'un Twitch kanalı üzerinden her pazartesi bir sezon oyuncularla buluşacak. 

Elbette kendi sanatını sakince icra eden bu insanın, Twitch yayınlarının lokomotofi olan chat ekranı ile birleşimi ilk düşündüğünüzde garip gelebilir, ancak garanti ediyoruz çok eğleneceksiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!