Tvf Bayanlar 2. Lig Temsilcisi Polisgücü Transfer Sezonunu Açtı

Güncelleme Tarihi:

Tvf Bayanlar 2. Lig Temsilcisi Polisgücü Transfer Sezonunu Açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 11:54

OYUNCULARIN MENEJERİ KARUN KOVAN, DUYGU SEMERCİ, KULÜP BAŞKANI ALPAY BALIK, İREM TAN FOTOĞRAFTA BİRLİKTE GÖRÜLÜYOR.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig ekiplerinden Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı 2 oyuncuyla anlaştı.
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig temsilcilerinden Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı transfer sezonunu açtı.
İlk olarak eski kadrodan Sultan Keskinoğlu, Kübra Koşmaz ve Burçe Özarar’la sözleşme yenileyen Bartın ekibi, son olarak da 3. Lig takımlarından Düzce 1907 Doraart Bayan Voleybol takımı oyuncularından Duygu Semerci ve İrem Tan ile anlaştı. İki oyuncu Bartın’da kulüp başkanı Alpay Balık’la bir araya gelerek kendilerini Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımlı yapan sözleşmelerini imzaladı.
Kariyerine Ankara temsilcisi İller Bankası’nda başlayan, daha sonrasında sırasıyla Emlak Bankası, Türk Telekom, Gazi Üniversitesi, Pursaklar, Şişli Spor Kulübü, Arkas Spor Kulübü, Karşıyaka Voleybol ve son olarak 1907 Doraart Spor Kulüplerinde forma giyen Duygu Semerci, Bartın’a başarılı olmak için geldiğini söyledi.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Bir dönem Galatasaray Voleybol Takımı forması giyen Serdar Semerci ile evli olan Duygu Semerci, “Bartın bildiğim ve sevdiğim bir yer. O yüzden yabancılık çekmeyeceğim. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışıp Polisgücü’nün başarısı için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Takım ruhunu yakalarsak başaramayacağımız hiçbir şey olmadığını düşünüyorum” dedi.
İREM TAN 9’UNCU TAKIMINDA
Takımda pasör olarak görev alacak olan İrem Tan ise kariyerine İzmir Büyükşehir Belediye voleybol takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Vakıfbank Güneş Sigorta, Çankaya Belediyespor, Sultanspor, Ordu Türk Telekom, Niğde Bor Belediyesi, Ankaragücü oynayan genç oyuncu son olarak geçen sezon Düzce 1907 Doraart Spor kulübünde ter döktü.
Bartın’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen İrem Tan ise “İnşallah güzel hedefleri olan bir sezon geçirir, Bartın Polisgücü adını en iyi şekilde temsil ederiz” diye konuştu.
“İDDİALI BİR EKİP KURACAĞIZ”
Kulüp Başkanı Alpay Balık ise yaptığı açıklamada, genç bir kadro kurup, ligi üst sıralarda bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Geçen sene kadromuzda bulunan Sultan Keskinoğlu, Kübra Koşmaz ve Burçe Özarar ile de yeniden anlaşma sağladık. Bu sezon için iddialı bir ekip kuracağız” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!