Tütüncü'den eğitime tam destek

Güncelleme Tarihi:

Tütüncüden eğitime tam destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2017 11:55

Tütüncü'den eğitime tam destek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi eğitime destek amacıyla her yıl gerçekleştirdiği forma dağıtım töreninin ikincisini, Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleştirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte okul öğrencilerine yazlık ve kışlık olmak üzere 1600 okul forması hediye etti. Belediyelerin eğitim alanında bir sorumlulukları olmamasına karşın, ilçede eğitimde fırsat eşitliği sunmak için çalıştıklarını belirten Tütüncü, yeni formaların öğrencilere hayırlı olmasını temenni etti.

Kepez'in 8 yılda çağ atlayarak eğitimde sağlıkta, imarda, sporda ve şehircilikte parmakla gösterilen, örnek bir belediye haline geldiğini ifade eden Tütüncü, Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrencilerine forma dağıtım töreninde, aydınlık yarınlar hedefiyle gelecek nesiler için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Öğrencilerin her birine yazlık ve kışlık okul formaları hediye eden Başkan Tütüncü, törende okul öğrencilerine, Anadolu Oyuncak Müzesi gezisi sözü verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!