Tütüncü ile 'Gençlik Buluşmaları'

Güncelleme Tarihi:

Tütüncü ile Gençlik Buluşmaları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 12:21

Tütüncü ile 'Gençlik Buluşmaları'

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her eğitim ve öğretim yılında düzenlenen 'Kepez Gençlik Buluşmaları'na Çağlayan Anadolu Lisesi'nden start verdi.

Kepez'in ilk eğitim kurumlarından biri olan Çağlayan Lisesi'nin yönetimi tarafından karşılanan Başkan Hakan Tütüncü, önce talep edilen okul ihtiyaçlarının belirlenmesi için okul yönetimi ile görüştü. Okula yaptırılan kütüphaneyi inceleyen Tütüncü, sonrasında öğrencilerle bir araya geleceği salona geçti.

Geleceğini düşünen ülkelerin çocuklarını ve gençlerini önemsemesi gerektiğini vurgulayan açılış konuşmasının ardından sözü liselilere veren Tütüncü, kendisine her konuda sorular yöneltilmesini ve düşüncelerinin paylaşılmasını istedi. Gençlere nasihat vermeyi adet edinmediğini vurgulayan Tütüncü, “Tavsiye verenlere karşı gençler 'Bizim aklımız bize yetmiyor mu?' diye düşünür. Siz ne yapacağınızı herkesten daha iyi bilirsiniz" diyerek liselileri yüreklendirdi.

Genç grupların kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Hakan Tütüncü, gençlerden çok şey öğrendiğini söyledi. Gençlerin hayata baktığı pencerenin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, “Gençlerimizin fikirleriyle beslenmek bizim yönetim metodumuz. İlimizi yöneten başkanları görmek ve fikirlerimi söylemek isterdim. Bizler bu imkana ulaşamamıştık. Ben sizin gibiyken kendi beklentilerimizi sunmak isterdim. Her yıl liseleri ziyaret ediyor ve gençlerle diyalog kuruyorum. Parlak fikirlerinizi almak bizim için önemli" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!