TÜRSAB'ta dayanışma kazandı

Güncelleme Tarihi:

TÜRSABta dayanışma kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 17:14

TÜRSAB'ta dayanışma kazandı

Haberin Devamı

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) seçimleri yapıldı. Seçime katılan 3 adayın birlik beraberlik mesajı vermesi ve birlikte sandıkta oy kullanması ayrıca konuşmalarında centilmenliği ön plana çıkarması üyelerden büyük alkış aldı.

TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu seçimleri, Efes Kongre Merkezi'nde yapıldı. Seçimler, 3 adayın rekabeti yerine, birlik ve beraberlik mesajlarına sahne oldu. Divan Başkanlığını TÜRSAB ikinci başkanı Bülent Katkak'ın yaptığı kongrede konuşan adaylar Mustafa Tatar, Gökhan Aydın ile Oğuz Şahin; birbirilerini eleştirme yerine, sektörün ve ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekti. Birlik ve beraberlik mesajı verdi. Üç aynı liste halinde girilen seçimler sırasında da üyelere birlik mesajı vermek için üç aday ile önceki dönem BYK Başkanı Fahrettin Çiçek, birlikte oy kullandı. Adayların davranışı salondaki üyelerden büyük alkış aldı. Kuşadası BYK'ya üye 167 üyeden 119'u oy kullandı. Gökhan Aydın'ın Mavi Listesi 56, Mustafa Tatar'ın turuncu listesi 38, Oğuz Şahin'in beyaz listesi ise 25 oy aldı.

Üyeler ile rakiplerine teşekkür eden Gökhan Aydın, "Bu görevi hep birlikte yürüteceğiz. İş hayatında ve normal hayatımda prensibim şudur ki, bir kişiyle yüz yüze konuşmadan hiçbir şekilde ön yargılı davranmam, başkalarının dediklerine kulak asmam. Diliyorum ki, bu zor günler en kısa sürede geçer biz de düzlüğe çıkarız" diye konuştu. Gökhan Aydın başkanlığındaki TÜRSAB Kuşadası BYK şu isimlerden oluştu: Fahrettin Çiçek, Volkan Yırtımcı, Funda Yılmaz, Gerçek Pat, Şener Yılmaz Çelik, Eda Sözmener, Kazım Okuyucu, Abdurrahman Birinci.

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!