Turnuvaya katılım payları 15 Temmuz Şehitlerine

Güncelleme Tarihi:

Turnuvaya katılım payları 15 Temmuz Şehitlerine
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 12:10

Turnuvaya katılım payları 15 Temmuz Şehitlerine

Haberin Devamı

Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilciliği ile Payas Belediyesi’nin birlikte düzenlediği, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Satranç Turnuvası, Payas Tarihi Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde yapıldı. Turnuva katılım payları 15 Temmuz şehitleri hesabına aktarıldı.
Külliyede düzenlenen satranç turnuvasına, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve davetliler katıldı.
Belediye Başkanı Bekir Altan, turnuvaya katılan çocuklarımızın katılım payları 15 Temmuz şehitlerimize destek amaçlı hesaplarına yatırılmıştır diyerek,” Bu ulvi amaca hizmet eden etkinliğe ev sahipliği yapmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Gençler; bugün burada gerçekleşen turnuva, bir ilki gerçekleştirmenizle Türkiye genelinde örnek teşkil ediyor. Kendinize öyle bir hedef belirleyin ki, ileride Türkiye temsilcimiz olun, dünya şampiyonalarına oynayın. Burada edindiğiniz tecrübelerle, ilerlediğiniz yolda Türkiye Cumhuriyeti devletini, bayrağımızı tüm dünyada temsil edebilmeniz umuduyla sizlere dua ediyorum.” dedi.
Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu,” satranç bir strateji oyunudur. Bu oyun geleceğinize öyle bir yatırım ki, ülkenin yönetiminde, birbirinizin hakkına, hukukuna kurallar çerçevesinde saygı duymayı öğretecektir.” şeklinde konuştu.
Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Satranç Turnuvası'nda sporcular birbiri ile kıyasıya mücadele etti. Hatay’ın ilçelerinden 120 sporcunun katıldığı müsabakalarda derece alan öğrencilere madalya ve kupaları protokol tarafından verildi.
Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)
9.11.2016(FOTOGRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!