Turnuvanın şampiyonu Kuzey Adanaspor oldu

Güncelleme Tarihi:

Turnuvanın şampiyonu Kuzey Adanaspor oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 11:36

Turnuvanın şampiyonu Kuzey Adanaspor oldu

Haberin Devamı

 

ADANA,(DHA) - ADANA'da bir haftadır devam eden Çukurova Belediye Başkanlığı 1. Sporun Gülen Yüzü Turnuvası'nın şampiyonu Kuzey Adanaspor oldu
Çukurova Belediyesi, hem Adanaspor hem de Adana Demirspor formalarını giyen ve yaşadığı sakatlık sonucu futbol hayatını sonlandırmak zorunda kalan Murat Yüksel için düzenlediği 1. Sporun Gülen Yüzü Futbol Turnuvası, bir hafta boyunca büyük ilgi görürken çok sayıda sporseverin katılımına sahne oldu. 3'üncülük maçı için Çukurovaspor ve Seyhanspor, final maçı için Kuzey Adanaspor ile Çukurova Demirspor yarıştı. Turnuvanın şampiyonu Kuzey Adanaspor olurken 2. Çukurova Demirspor, 3. ise Çukurovaspor oldu. İl Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Abdülkadir Ateş ve ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Murat Yüksel adına turnuva düzenleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e teşekkür etti.
Turnuvanın finalinde konuşan Soner Çetin, çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği Gençlik Stadında böylesine güzel ve anlamlı bir turnuva finalinde bulunuyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sporcuların Adana'da saha ve tesis sorunu yaşadıklarını ifade eden Çetin, "Kuzey Adana'da futbol sahası sorunumuz mevcut. Salbaş'ta bulunan sahamızda onarım ve tadilat çalışmaları yaptık ancak oraya ulaşım zor. Bu nedenle Belediye Evleri Mahallesinde atletizm sporu için yaptırdığımız sahayı futbol maçlarının da yapılabileceği bir hale getireceğiz. Ve tabii bununla yetinmeyeceğiz. İl Müdürlüğümüzün öncülüğünde 7 bin 500 kişilik kapalı spor salonu ve yine Belediye Evleri Mahallesi Adana Koop'ta 2 bin 500 kişilik bir salon daha yapacağız. Bahsettiğim tüm bu tesislerin çok yakında temeli atılacak"dedi.
Başkan Çetin, İl Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Aldülkadir Ateş, futbolcu Murat Yüksel, kulüp başkanları, hocalar, hakemlere ve dereceye girenlere  plaketlerini verdi.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!