Türkiye Yüzme Federasyonu Başkan Adayı Barış Bul:"Artık projeler konuşacak"

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkan Adayı Barış Bul:Artık projeler konuşacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 14:22

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkan Adayı Barış Bul:"Artık projeler konuşacak"

Haberin Devamı

İstanbul (DHA) - Uzun yıllardır yüzme sporuna hizmet eden Barış Bul, 7 Nisan tarihinde Ankara'da yapılacak Türkiye Yüzme Federasyonu seçimlerine hazır.

Türkiye Yüzme Federasyonu, Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nu 7 Nisan tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek.

Başkanlık seçimlerine iki adaydan biri olarak giren ve yüzme camiasının yakından tanıdığı Barış Bul, Türkiye genelindeki spor kulüplerinin yoğun desteğini aldığını ve güçlü bir şekilde seçime gireceğini söyledi.

Bul, insan odaklı bir yönetim anlayışı getirmek amacında olduklarını belirterek, "Ekip olarak; yola çıkarken kurum ruhu ile hareket etmeyi; birleştirici ve sorunlar karşısında inançlı bir tutum sergilemeyi ilke edindik. Sorunlara sorunlar ekleyerek değil, çözüm üreterek tüm yüzme camiasının yanında olacağımıza söz veriyoruz" şeklinde konuştu.

Yüzme sporunun ileri gitmesi adına gelecek her türlü fikri ciddiyetle ele alacaklarının altını çizen Bul'un yakın vadede hayata geçirmeyi planladıkları projeler arasında; "tüm branşların katılacağı bir çalıştay", "sürekli online eğitim projesi", "bölgesel kalkınma yapısı", "her ay bir şehirde eğitim", "antrenör ve sporcu ödül yönetmeliği", "Anadolu kulüplerine pozitif ayrımcılık" "Olimpiyat performans grupları", "Anadolu antrenörlerine milli takımlarda staj", "Online bilgi edinme sistemi", "finansal özkaynak yaratılması" ve "yüzme hayat kurtarır kamu spotu" yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!