Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Akçakoca'da yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Akçakocada yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2016 17:32

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası Akçakoca'da yapıldı

Haberin Devamı

Ayşenur YAMAN/AKÇAKOCA (Düzce), (DHA) - TÜRKİYE Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası 2'nci ayak yarışları Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde yapıldı.
15-16 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanırken darbe girişimi nedeniyle 3-4 Eylül tarihlerine ertelenen şampiyona Çınar Plajı'nda gerçekleştirildi. Türkiye Motor Sporları Federasyonu tarafından Düzce Valiliği, Akçakoca Kaymakamlığı, Akçakoca Belediyesi ve Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği desteğinde düzenlenen şampiyonaya 22 sporcu katıldı.
Şampiyonanın ilk gününde parkur tanıma antrenmanları yapıldı. 2'nci gün ise yarışlar gerçekleştirildi. Bayanlar kupası, Standart jet, Drak, TMF ve Flyboard kategorilerinde yapılan yarışlarda sporcular rüzgar nedeniyle zaman zaman zorlandı. 8 sporcunun yarıştığı Standart jet kategorisinde Kamil Sevim, yükselen dalgaya çarpınca jet skinin kontrolünü kaybederek düştü. Kolundan yaralanan Kamil Sevim, başka bir jet ski ile kıyıya çıkarıldı. İlk müdahalesi sahilde yapılan Kamil Sevim, Akçakoca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sevim'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Flyboard yarışında sporcular Cerablus'da şehit olan Akçakocalı uzman çavuş Ercan Çelik'in fotoğrafı bulunan pankart ile 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' yazılı afiş açtı.
Renkli görüntülerin yaşandığı yarışlar sonunda Bayanlar Kupası'nda Yasemin Usta, Standart jet 179 BG'de Melih Şalpat, Standart jet 180 BG ve üstü sınıfında ve TMF'de Derin Sağun, Drak'ta Kaan Şanver, Flyboar'da Kahraman Aktaş 1'inci oldu. 
Dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!