Türk Telekom fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Türk Telekom fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2017 14:20

Ligde oynadığı 8. maçını da kazanan ve liderliğini sürdüren mavi-beyazlılarda, 22 sayı ile oynayan TJ Campbell mücadelenin en skorer ismi oldu.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Birinci Ligi’nde yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Türk Telekom, en yakın takipçisi Afyon Belediyespor’u deplasmanda 64-57 yenip, gücünü ortaya koydu. Mavi-beyazlılar, çıktığı 8. maçını da kazanıp, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.
Yenilenen yönetimi ve güçlü takım kadrosuyla sezona iddialı giren, Türk Telekom ile ikinci sıradaki Afyon Belediye, Afyon Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştı. Maça hızlı başlayan, Türk Telekom, dış atışlarda başarılı olup iyi savunma yaptığı birinci çeyreği 21-12 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte, seyircisinin de desteğini arkasına alıp toparlanan ev sahibi ekip, pota altından bulduğu sayılarla farkı 3 sayıya kadar düşürdü. Türk Telekom, bu bölümde hücumda sıkıntı çekse de soyunma odasına 37-34 üstün gitti.
Üçüncü çeyrekte, baskılı savunmasına, Campbell’in üçlüklerini ekleyen Türk Telekom, 7-0’lık bir seri yakalayıp, farkı açtı. İki takımın da sert savunma yaptığı üçüncü periyodu, Türk Telekom 47-41 önde tamamladı. Final periyodunda, elde ettiği farkı koruyan ve maçın kontrolünü tecrübeli oyuncuları ile elinde tutan, Mavi Kaplanlar, maçtan 64-57 galip ayrıldı.
Maçın, Türk Telekom tarafında en skorer ismi 22 sayıyla oynayan TJ Campbell oldu. Kaya Peker ve Serhat Çetin 11’er sayıyla skora önemli katkı sağladı.
Türk Telekom, ligin 9. haftasında, kendi evinde Bakırköy Basket takımı ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

DERBİYİ TED KAZANDI

Basketbol Birinci Liginin 8. haftasında aynı zamanda derbi heyecanı da vardı. Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, bu önemli müsabakada Ankara DSİ’yi 66-46 yendi. Ligin diğer Başkent ekibi OGM Ormanspor ise kendi evinde oynadığı müsabakada İstanbul Beylikdüzü’ne 86-76 yenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!