Türk Tarım Orman Sendikası Trakya Şube Başkanlığına Kıran yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

Türk Tarım Orman Sendikası Trakya Şube Başkanlığına Kıran yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 14:12

Türk Tarım Orman Sendikası Trakya Şube Başkanlığına Kıran yeniden seçildi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-TÜRK Tarım Orman Sendikası Trakya Şubesinin 6. olağan genel kurulunda mevcut başkan Turgay Kıran yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurula Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illerinde tarım, orman ve gıda işkoluna bağlı kamu işyerlerinde çalışan sendika delegeleri, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı diğer işkollarındaki sendikaların yöneticileri ve misafirler katıldı.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Şube Başkanı Turgay Kıran “Kuruluşundan bugüne kadar vermiş olduğu, hak ve demokrasi mücadelesiyle, Türkiye’de ve dünyada saygın bir yer edinen Konfederasyonumuzun ve sendikamızın kurucularını, başkanlarını, yöneticilerini ve mücadelemize ses, sesimize nefes veren bütün üyelerimize saygılarımı sunuyorum.Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı ve mutlu, nice yıllar diliyorum. Burası hesap verme yeridir, biz de hesabımızı vermek için buradayız.Bizler yönetim olarak, dört yıl önce sizlerin teveccühü ile seçilerek göreve başladık. Dört yıl boyunca birlikte sendikacılık adına güzel çalışmalarımız oldu.Yaptıklarımızla, yapamadıklarımızla ama alnımızın akıyla, çok şükür dört yılımızı tamamlamış bulunmaktayız. Yapılan güzel ve olumlu işlerin gururunu yaşıyor, olumsuzlukların ve eksikliklerimizin sorumluluğunu da yönetim kurulumuzla birlikte paylaşıyorum.Son dönemde yaşadıklarımıza baktığımızda, ülkemizin başına bela olan FETÖ ve PKK gibi terör örgütleriyle mücadele kapsamında olsun, çalışanların haklarının korunması açısından olsun en güvenilir liman olan Türkiye Kamu-Sen’e ne denli ihtiyaç duyulduğu apaçık ortadadır” dedi.Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporu okunup ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi. Tek liste halinde gidilen seçimde, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Turgay Kıran (Başkan), Şerife Yavaş Gören, Cavit Gümüş, Gökhan Çavaş, Şerif Türkyılmaz, Remzi Pekel ve Gürkan Öztürk.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!