Türk Copper Motosiklet Kulübü Evi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Türk Copper Motosiklet Kulübü Evi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 18:07

Türk Copper Motosiklet Kulübü Evi açıldı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Efeler ilçesinde Türk Chopper Motosiklet Kulübü'nün Kulüp Evi'nin açılışı, Türkiye genelinden yaklaşık 500 motosikletlinin katılımıyla yapıldı.

Türkiye'nin çeşitli illerinden Aydın'a gelen 500 motosiklet tutkununun katılımıyla düzenlenen törende, Kulüp Evi'nin açılışını CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve Türk Chopper Motosiklet Kulübü Aydın İl Başkanı Tolga Kuruüzümcü birlikte yaptı. Açılış sonrasında motosiklet tutkunları şehir turu atarak renkli görüntüler oluşturdu. Başkan Mesut Özakcan, motor sporunun yaşamın içinden gelen bir hobi olduğunu belirterek, "Herkesin bir hobisi olmalı. Motor sporu ciddiyet ve disiplin isteyen bir spor dalı ve tüm yurttaşlarımızın her zaman riskli ve tehlikeli gördüğü bir spor. Ancak ciddiyet ve disiplin içinde yapıldığı zaman tehlike ve risklerden uzak olduğunu düşündüğümüz bir spor dalı. Bugün açılışını yaptığımız bu mekanın tüm motorsever hemşerilerimize ve arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Allah onları tüm kazalardan belalardan korusun" dedi.

"MOTOSİKLETE YOĞUN İLGİ VAR"

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Aydın İl Başkanı Tolga Kuruüzümcü ise, Türk Chopper Kulübü'nü 2007 yılında İzmir'de, 2009'da ise Aydın'da kurduklarını hatırlatarak, "Aydın'da 40 üyemiz var. Biz motosiklet kulüplerinin kardeşliğine inanarak motor sürüyoruz. Buraya gelen arkadaşlarımızı ağırlamak ve kendimiz zaman geçirmek için böyle bir şey yaptık. Sadece Türkiye'den değil Almanya'dan ve İngiltere'den de katılımcı arkadaşlarımız var. Daha resmi bir statüde olması açısından bu derneği kurduk. Adresimiz bu Kulüp Evi olacak. Her Çarşamba Kent Meydanı'nda toplanıyoruz. Aydın gibi sıcak bir memlekette motosiklet binmek kaçınılmaz bir şeydir. Soğuk illerde yaşayan arkadaşlarımız bize çok gıpta ediyorlar. Hemen hemen 12 ay motosiklet kullanabiliyoruz. Biz bilinçlendirmek amacıyla bu sporu sevenlere kask takmaları gerektiğini söylüyoruz. Bu konuda emniyet güçleri bize çok destek çıkıyorlar. İlk defa Aydın'a gelen arkadaşlarımız var. Bu Kulüp Evi'ni cebimizden arttırdıklarımızla yaptık bu iş gönül işidir" diye konuştu.

 Burhan CEYHAN/(Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!